BADMINTON – Patrik Karamatić dvostruki mlađe kadetski prvak Hrvatske

Badmintonski klub Dubrovnik je na mlađe kadetskom prvenstvu Hrvatske osvojio po najmanje jednu medalju u svih pet kategorija – muški i ženski pojedinačno, muški i ženski parovi te mješoviti parovi. Patrik Karamatić je prvak Hrvatske pojedinačno te u muškim parovima igrajući s Davorom Makivićem, koji je s Lučiom Galjer osvojio srebro u mješovitim parovima, a pojedinačno stigao do bronce. Lučia Galjer je osvojila ukupno tri medalje. Bila je brončana pojedinačno te brončana u ženskim parovima igrajući s Petrom Šilje.

Karamatić je opravdao ulogu prvog nositelja. Bio je slobodan u 1. kolu, a potom je nanizao tri pobjede. U polufinalu je dobio Makivića, koji je pak opravdao ulogu trećeg nositelja. Nastupili su još Patrik Konjuh i Niko Šumić, kojeg je u četvrtfinalu zaustavio Karamatić, dok je od Konjuha u četvrtfinalu bio bolji Makivić. Karamatić je u finalu savladao Vita Radovanovića  iz Badmintonskog kluba Medvedgrad 1998.

Lučia Galjer je bila treća nositeljica. Poražena je u polufinalu od Ane Pranić, članice Medvedgrada 1998., prve nositeljice i kasnije pobjednice. Galjer je do polufinala stigla s dvije pobjede, i obje protiv klupskih kolegica. U 1. kolu je dobila klupsku Romeu Milkovič, a potom u četvrtfinalu Petru Šilje.