NAPUSTIO NAS JE ŽELJKO JELIĆ Član Izvršnog odbora DSŠ-a

Na Božić, u 56. godini života, preminuo je Željko Jelić, bivši predsjednik i aktualni dopredsjednik Malonogometnog kluba Square, a član Izvršnog odbora Dubrovačkog saveza športova i član Povjerenstva za ocjenjivanje projekata/programa i manifestacija u području javnih potreba u športu Grada Dubrovnika.

Jelić je bio sedmi predsjednik Squarea od njegovog osnutka 23. lipnja 1993. godine. Na čelo kluba stigao je nakon povratka kluba u najveći rang, u ljeto 2013. godine. Čelno mjesto preuzeo je od, nažalost, danas pokojnog Mira Krstanovića te vodio klub do 2018. godine kad je predsjednik postao Željko Raguž, aktualni čelnik kluba.

Najveće uspjehe pod vodstvom Jelića Square je ostvario u Kupu Hrvatske igrajući dva puta u finalu (2013./14. poraz na završnom turniru u Gospinom polju od Splita i 2014./15. poraz na završnom turniru u Makarskoj od Nacionala), dok je najbolji rezultat u prvenstvu ostvario u sezoni 2014./15. kad je stigao do polufinala doigravanja za prvaka izgubivši u dvije utakmice od kasnijeg prvaka, Nacionala.

U posljednje vrijeme u najužem vodstvu Dubrovačkog saveza športova.

Počivao u miru Božjem.