VATERPOLO – JUNIORI JUG ADRIATIC OSIGURANJA PRVACI HRVATSKE

Jugovi juniori dobili su ove sezone svih sedam utakmica u završnici prvenstva, te osvojili naslov prvaka. U finalu su svladali domaćina završnog turnira, splitski Jadran, koji je također dobio sve utakmice do finala.

Prethodno su Jugaši u polufinalu svladali riječko Primorje Erste banka, a prije toga svih pet suparnika na kvalifikacijskom turniru, koji je odigran u Šibeniku. Zahvaljujući tom uspjehu bili su slobodni u prvog dana završnog turnira u Splitu, kao i splitski Jadran koji je bio pobjednik drugog kvalifikacijskog turnira održanog u Zadru.

Ivan Vukojević je ponio zasluženo trofej MVP prvenstva (jedan pogodak u polufinalu, a tri u finalu). Jugašima je pripao i trofej Fair play. Još su igrali Ivan Jurišić, Ivuša Burđelez, Nikola Ljepava, Toni Mozara, Zvonimir Perić, Patrik Kolak, Marin Tomasović, Luka Bjelopera, Roberto Radić, Hrvoje Zvono, Ivan Begić, Petar Grbić, Dorian Raguž i Dominik Dumančić.

Na Jugovoj klupi su uz trenera juniora Đanija Pecotića bili šef struke dubrovačkog kluba, Vjeko Kobešćak, te jugov senator Paulo Obradović. Broncu je uzelo riječko Primorje EB.